Rijssen    0548 - 54 33 38    info@psnederland.nl
 Leek    0594 - 58 12 30    info@psnederland.nl
HOME >> INDUSTRIAL AUTOMATION >> Besturingspanelen
besturingspanelen

Perfecte controle met besturingspanelen

Besturingspanelen zijn nodig voor uiteenlopende toepassingen binnen bedrijven en gebouwen; zeker op het gebied van industriële automatisering. Een goed werkend en slim ontworpen besturingspaneel zorgt er namelijk voor dat het maken van fouten voorkomen kan worden. Daarnaast is het met het juiste besturingspaneel ook veel prettiger werken. Een besturingspaneel wordt ingezet voor bijvoorbeeld procesaansturing of productbediening.

Besturingspanelen van PS Nederland

We bouwen besturingspanelen voor de meest uiteenlopende toepassingen. Of het nu gaat om machinebesturingen, procesinstallaties of drinkwater- en afvalwaterinstallaties: we beschikken over een jarenlange ervaring. Daarbij passen we in alle systemen ook hoogwaardige componenten toe. Dat zorgt voor een gegarandeerde installatie en een hoogstaande kwaliteit die u van een bedrijf als PS Nederland ook mag verwachten.

In eigen huis

Alle systemen die we op het gebied van besturingspanelen ontwikkelen, worden in eigen huis ontworpen. Het kan ook zijn dat u een eigen systeem of besturingspaneel heeft ontwikkeld. U levert dan bij ons de schema’s aan zodat wij voor de verdere vervaardiging kunnen zorgdragen. We gaan altijd uit van uw eisen en wensen wat ervoor zorgt dat we met een oplossing komen die het meest geschikt is voor uw situatie.

Keuring

Als de besturingspanelen of systemen gereed zijn, zal een van onze test engineers ze onderwerpen aan strenge keuringen. Elke verbinding wordt daarbij getest en gecontroleerd op juistheid. Alleen op die manier kan de kwaliteit van de geleverde systemen gewaarborgd blijven.

Wilt u meer weten over onze expertise op het gebied van besturingspanelen? Neem dan contact met ons op zodat we de mogelijkheden voor uw situatie kunnen bespreken.