Rijssen    0548 - 54 33 38    info@psnederland.nl
 Leek    0594 - 58 12 30    info@psnederland.nl
HOME >> INDUSTRIAL AUTOMATION >> Engineering hardware
engineering

Hardware engineering

Voor het ontwikkelen van besturingspanelen is hardware engineering nodig. PS Nederland weet dat als geen ander en beschikt over zeer veel ervaring op dit gebied. Zeker in combinatie met software engineering kunnen we tot de beste oplossingen komen voor uw situatie. We zijn dan in staat om het besturingspaneel tot in detail te ontwerpen. We hebben veel ervaring met diverse fabricaten en weten keer op keer een goed werkende samenhang tussen hardware en software te creëren. Uw eisen en wensen vormen natuurlijk ons uitgangspunt voor het ontwikkelen van de benodigde hardware. We gaan vooraf samen met u om tafel om alle mogelijkheden voor uw situatie te bespreken. Alleen dan zijn we in staat om tot een bevredigend eindresultaat te komen.

In eigen huis

Alle systemen die we bij PS Nederland bouwen , worden in eigen huis ontworpen en getekend. We hebben de beschikking over deskundig personeel met een jarenlange ervaring op het gebied van hardware engineering voor elektrotechnische installaties. Denk daarbij aan onder andere machinebesturingen, maar ook aan laagspannings- en procesinstallaties. We gebruiken daarbij als basis Eplan om de tekeningen uit te werken. Op verzoek is het ook mogelijk om het uit te werken via Autocad. Elk pakket bestaat uit:

  • een inhoudsopgave
  • een elektrotechnisch schema
  • materiaallijsten
  • kabellijsten
  • documentatie van de gebruikte componenten

Nadat de systemen zijn geïnstalleerd en in bedrijf genomen, worden ook de tekeningen as-built vervaardigd.

Heeft u behoefte aan aanvullende informatie over wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van hardware engineering? Neem dan contact met ons op zodat we de mogelijkheden voor uw situatie kunnen bespreken.

 

Druck