Rijssen    0548 - 54 33 38    info@psnederland.nl
 Leek    0594 - 58 12 30    info@psnederland.nl
HOME >> INDUSTRIAL AUTOMATION >> Engineering software
software

Software engineering

Waar hardware engineering voor een solide basis zorgt, is software engineering voornamelijk gericht op een efficiënte besturing van uw productieprocessen. Van belang daarbij is dat de besturingssystemen en automatiseringsprocessen vakkundig worden ontworpen en geïmplementeerd. Daar hoeft u zich bij PS Nederland geen zorgen over te maken want al sinds het ontstaan van ons bedrijf treden we op als system integrator van onder andere Siemens besturingen. We werken daarbij nauw samen met onze klanten en ontwerpen en schrijven de besturingssoftware op maat. Het maakt niet uit of dat nu voor een machine of een compleet proces is. U kunt bij ons onder andere terecht voor Scada-systemen, HMI, ethernet en remote I/O. Is de programmering gereed? Dan worden de systemen door ons ook wereldwijd in bedrijf gesteld.

Op basis van uw wensen

Voordat we aan de slag gaan, bespreken we eerst met u wat uw wensen en eisen zijn. We maken een situatieschets waarna onze software engineers de software gaan ontwikkelen die helemaal past binnen uw processen en organisatie. Onze medewerkers beschikken over een jarenlange ervaring op dit gebied. Bovendien volgen zij alle ontwikkelingen op de voet zodat hun expertise alleen maar groter wordt. Alleen op die manier kunnen we keer op keer de beste oplossing voor onze klanten realiseren.

Wilt u graag meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van software engineering? Heeft u een specifiek project waar u ons voor wilt inschakelen? Neem dan contact met ons op zodat we samen de mogelijkheden voor uw situatie kunnen bespreken.