Rijssen    0548 - 54 33 38    info@psnederland.nl
 Leek    0594 - 58 12 30    info@psnederland.nl
industrialautomation

Industrial automation: alles onder controle!

De wereld verandert continu en u wilt daar als bedrijf natuurlijk zo goed mogelijk op inspelen. Bedrijfsprocessen moeten nu eenmaal optimaal verlopen. Tegelijkertijd vindt u het ook belangrijk dat u de kosten daarvan goed in de hand kunt houden. De oplossingen van PS Nederland op het gebied van industriële automatisering kunnen het reilen en zeilen van uw onderneming op een positieve manier ondersteunen. We richten ons daarbij op besturingspanelen en de engineering van hardware en software.

Inzicht zorgt voor oplossingen

Schakel PS Nederland in voor het optimaliseren van uw bedrijfsprocessen. We zorgen er eerst voor dat we uw bedrijf en uw eisen, wensen en behoeften goed kennen. Zo krijgen we inzicht in de industriële processen van uw onderneming en weten we wat de belangrijkste voorwaarden zijn. Van daaruit komen we met betrouwbare en efficiënte toepassingen die perfect aansluiten op datgene wat u voor ogen heeft. Want ook al gaat industriële automatisering uit van standaarden die processen vergemakkelijken en versnellen, uiteindelijk ligt de sleutel in het creëren van maatwerk.

Jarenlange ervaring

We beschikken over een jarenlange ervaring als het gaat om het besturen van processen en machines. Die ervaring strekt zich uit over veel vakgebieden. Denk daarbij aan proces automatisering, machinebouw en logistieke oplossingen. We ontwikkelen alle systemen in eigen huis met behulp van Eplan of Autocad. Vervolgens installeren we de systemen op locatie en stellen die in bedrijf. U kunt bij ons terecht voor het laten bouwen en ontwikkelen van zowel open besturingen als bouwvorm 4 motor control centers. Daarnaast zijn we ook goed bekend met technieken als servo, remote I/O en Scada.

Meer weten over onze expertise op het gebied van industrial automation? Neem dan contact met ons op.