Rijssen    0548 - 54 33 38    info@psnederland.nl
 Leek    0594 - 58 12 30    info@psnederland.nl
HOME >> POWER SOLUTIONS >> KNX Domotica
domovea

KNX domotica: maximaal comfort

Of het nu gaat over een woning of een groot bedrijfscomplex: de vraag naar comfort en flexibiliteit rondom het beheer van luchtbehandeling, verlichting, verwarming en toegangscontrole neemt zienderogen toe. PS Nederland houdt zich al jarenlang bezig met de aanleg van KNX domotica systemen. Als een van de eersten verdiepten we ons in deze destijds nieuwe technologie. Met een domotica systeem dat slim ontworpen is, is het mogelijk om veel uit het systeem te halen. Denk daarbij aan de visualisatie op een touchpanel, het op afstand bedienen van elektrische apparaten via de telefoon of het gehele proces automatisch laten verlopen.

Meer dan alleen elektriciteit

Domotica houdt in dit geval ook in dat de sturing en regeling van de verwarming in dit systeem geïntegreerd zijn. Op die manier is het comfort binnen elke woning of elk gebouw naar een maximale hoogte te tillen. Als u ervoor kiest om PS Nederland een KNX domotica systeem bij u te laten aanleggen, dan verzorgen onze ervaren medewerkers de volledige projectleiding en ondersteuning van de betreffende installateur. Zowel bij het aanleggen van het systeem als bij de uiteindelijke inbedrijfstelling. U wordt op die manier dus volledig ontzorgd.

De voordelen van KNX domotica

Iedereen profiteert van het werken met en gebruiken van KNX domotica, met name de uiteindelijke gebruikers. Er worden aanzienlijke energiebesparingen behaald, alleen al door het feit dat verlichting en verwarming alleen aan zijn op het moment dat dat nodig is. Daarnaast is er veel besparing op het gebied van ontwerp- en installatietijd. Alle verbindingen lopen namelijk via één bus. Daarnaast is KNX domotica flexibel en toekomstgericht, want het systeem kan eenvoudig worden aangepast en uitgebreid voor nieuwe toepassingen.

Neem contact op als u meer wilt weten over onze expertise rondom domotica systemen.