Rijssen    0548 - 54 33 38    info@psnederland.nl
 Leek    0594 - 58 12 30    info@psnederland.nl
verdeler

Energiedistributie met Power Solutions

Energie wordt doorgaans op één plek geproduceerd of komt via het hoofdnet op één punt een bepaalde locatie binnen. In de meeste gebouwen zal die energie vervolgens op verschillende plekken en in de juiste voltages beschikbaar moeten zijn. Het is dan noodzakelijk om gebruik te maken van energiedistributie. Bij PS Nederland kunt u uitstekend terecht voor een breed scala aan installaties die energiedistributie mogelijk maken. Wij streven ernaar om altijd totaaloplossingen te leveren voor onze klanten. Zo beschikken we over verdeelsystemen tot 6300A, railkanaalsystemen, KNX Domotica en noodstroomgeneratoren.

Uitwerking in eigen huis

Elk bedrijf en elk gebouw is anders. Vandaar dat wij voor elk project maatwerk leveren. We werken het complete project in eigen huis uit. Waarbij we engineeren met de programma’s Eplan en Autocad. Daarnaast beschikken we bij PS Nederland over licenties van zeer gerenommeerde merken zoals Eaton, ABB, Schneider en Hager. Ook zijn we dealer van Pramac Generatoren. Zo weet u zeker dat er altijd kwaliteit door ons geleverd wordt.

Meer dan energiedistributie

Energiedistributie is niet puur en alleen het transporteren van energie naar de plaatsen waar het nodig is. We besteden ook aandacht aan het energiebeheer en de benodigde stroomkwaliteit. Op die manier kunnen we een belangrijke bijdrage leveren aan het minimaliseren van de kritieke kostenfactoren bij de planning, de bouw en het gebruik van een gebouw. Met als grote voordeel voor u dat de totale bedrijfskosten dalen.

Wilt u meer weten over onze expertise rondom energiedistributie? Neem dan contact met ons op.