Rijssen    0548 - 54 33 38    info@psnederland.nl
 Leek    0594 - 58 12 30    info@psnederland.nl
HOME >> POWER SOLUTIONS >> Railkanaal systemen
railkanaal

Railkanaalsystemen

Op het gebied van energiedistributie vormen railkanaalsystemen de verbinding tussen de transformator en de individuele energieverbruikers. Zij zorgen als het ware voor het transport en de verdeling van energie. Op die manier kan het gehele gebouw op een snelle en efficiëntie manier van stroom worden voorzien. PS Nederland is expert op dit gebied en streeft ernaar om voor u als klant een totaaloplossing te bieden. U kunt bij ons dan ook terecht voor een breed scala aan producten.

De voordelen van een railkanaalsysteem

Een railkanaalsysteem zorgt in plaats van kabel voor een eenvoudige en overzichtelijke planning. Daarnaast is de montage erg snel en wordt een railkanaalsysteem gezien als een veilige toepassing. Bovendien heeft u de mogelijkheid om het systeem flexibel te wijzigen of uit te breiden. Ideaal bij op termijn groter groeiende bedrijven. Naast het feit dat railkanaalsystemen tijd besparen bij de aanleg van elektrotechnische installaties, wordt hiermee ook de kans op aansluitfouten verminderd.

Complex maatwerk

De juiste verbindingen op het gebied van railkanaalsystemen vragen bij elk project om maatwerk. PS Nederland neemt u indien u dat wenst al het werk uit handen. We maken gebruik van een gespecialiseerd en ervaren montageteam. Wilt u de montage van uw railkanaalsysteem liever in eigen beheer uitvoeren? Ook dat is geen enkel probleem en als u dat wenst, verlenen onze medewerkers daarbij graag assistentie.

Wilt u meer weten over een railkanaalsysteem voor uw situatie? Onze deskundige medewerkers voorzien u graag van de juiste adviezen. Neem contact met ons op om een afspraak te maken.