Rijssen    0548 - 54 33 38    info@psnederland.nl
 Leek    0594 - 58 12 30    info@psnederland.nl
HOME >> POWER SOLUTIONS >> Verdeelsystemen
verdeelsystemen_met_fabricant

Verdeelsystemen op maat

Verdeelsystemen zijn een belangrijk onderdeel van energiedistributie. Wij verzorgen voor onze klanten verdeelsystemen op maat. Zo weten we voor elke toepassing een passende oplossing te vinden. We assembleren onder licentie van gerenommeerde fabrikanten als Eaton, Hager, Schneider en ABB verdeelsystemen tot 6300A in de bouwvorm 2-4. Hierbij heeft elk merk zijn of haar eigen systeemkenmerken en voordelen. Zo heeft u een ruime keus uit allerlei slimme combinaties waarmee altijd een passende oplossing voor uw situatie te vinden is.

Op basis van uw wensen

De verdeelsystemen worden door onze engineers ontworpen en samengesteld in overleg met u als klant. Hierbij kijken we goed naar uw wensen en eisen, zodat we een perfect eindresultaat kunnen leveren. Onze medewerkers maken daarbij gebruik van specialistische calculatie- en engineeringssoftware. Nadat de verdeelsystemen geproduceerd zijn, testen we de systemen volledig volgens onze eigen opgestelde procedures. Op die manier leveren we altijd producten van de hoogste kwaliteit. Bovendien bouwen we onder licentie van fabrikanten, zodat u zeker weet dat een product van ons voldoet aan de voorschriften van deze fabrikanten én aan de NEN-EN-IEC-60439. Wij ontwerpen uw product namelijk op basis van de actuele technische ontwikkelingen en produceren in overeenstemming met de huidige normen en wetgeving.

Behalve de levering van verdeelsystemen, kunnen wij ook de plaatsing, aansluiting en inbedrijfstelling verzorgen. Wij geven u daarbij altijd een onafhankelijk advies. Neem contact op met ons als u meer wilt weten over onze expertise rondom verdeelsystemen of als u ons wilt inschakelen voor uw project.

 

Weber unimes verdeelsysteem