PS Nederland

Besturingstechniek

Besturingstechniek is nodig voor uiteenlopende toepassingen binnen bedrijven, zeker op het gebied van industriële automatisering. Regeltechniekpanelen zijn benodigd voor gebouwgebonden installaties (HVAC). Met een goed werkend en slim ontworpen besturings-regel paneel heeft u alles perfect onder controle. Wij zorgen ervoor, in nauw overleg met u.

Besturings-regelpanelen van PS Nederland

Wij bouwen besturings-regelpanelen voor de meest uiteenlopende toepassingen. Dit kan variëren van machinebesturingen, klimaatbeheersingssystemen, procesinstallaties, transportsystemen of drinkwater- en afvalwaterinstallaties. Daarbij passen we in alle systemen ook hoogwaardige componenten toe. Dat zorgt voor een hoogstaande kwaliteit die u van een bedrijf als PS Nederland mag verwachten.

Besturings-regelpanelen | Besturingstechniek
Hardware - Software Engineers | PS Nederland

Hardware en software engineering in eigen huis

Alle systemen die we op het gebied van besturings-regelpanelen ontwikkelen, worden in eigen huis ontworpen met o.a. EPLAN en AutoCAD. Heeft u een eigen systeem of besturings-regelpaneel ontwikkeld? Lever ons dan de schema’s aan, dan regelen wij de realisatie. We gaan daarbij altijd uit van uw eisen en wensen. Zo komen we met een oplossing die het geschiktst is voor uw situatie. Naast hardware engineering verzorgen wij ook de software engineering voor u. Zodat uw productieprocessen voorzien worden van een zo efficiënt mogelijke besturing. Het maakt niet uit of dat nu voor een machine of een compleet proces is. U kunt bij ons onder andere terecht voor Scada-systemen, HMI, ethernet en remote I/O.

Strenge keuring besturingstechniek

Als de besturings-regelpanelen of -systemen gereed zijn, zal een van onze testengineers ze onderwerpen aan strenge keuringen, o.a. NEN1010 en NEN-EN-IEC 61439. Elk systeem krijgt een keuringscertificaat. Alleen op die manier kunnen we de kwaliteit van de geleverde systemen waarborgen. Wilt u meer weten over onze expertise op het gebied van besturingstechniek/besturingspanelen? Neem dan contact met ons op zodat we de mogelijkheden voor uw situatie kunnen bespreken.

Service | Besturingstechniek

Engineering

Voor het ontwikkelen van besturingspanelen is hardware engineering nodig. PS Nederland weet dat als geen ander en beschikt over veel ervaring op dit gebied. Zeker in combinatie met software engineering. Op deze manier kunnen we tot de beste oplossingen komen voor uw project. We zijn dan in staat om het besturings-regel paneel tot in detail te ontwerpen. Door onze ervaring met verschillende fabrikanten weten keer op keer een goed werkende samenhang tussen hardware en software te creëren. Uw wensen vormen natuurlijk ons uitgangspunt voor het ontwikkelen van de benodigde hardware. We gaan vooraf samen met u om tafel om alle mogelijkheden voor uw project te bespreken.

Waar hardware engineering voor een solide basis zorgt, is software engineering voornamelijk gericht op een efficiënte besturing van uw productieprocessen. Van belang hierbij is dat de besturingssystemen en automatiseringsprocessen vakkundig worden ontworpen en geïmplementeerd. Daar hoeft u zich bij PS Nederland geen zorgen over te maken want al sinds het ontstaan van ons bedrijf treden we op als system integrator van onder andere Siemens besturingen. We werken daarbij nauw samen met onze klanten en ontwerpen en schrijven de besturingssoftware op maat. Het maakt niet uit of dat nu voor een machine of een compleet proces is. U kunt bij ons onder andere terecht voor Scada-systemen, HMI, ethernet en remote I/O. Is de programmering gereed? Dan worden de systemen door ons ook wereldwijd in bedrijf gesteld.

Besturingspanelen PS Nederland

Meer weten over besturingstechniek?