PS Nederland

Over ons

Wat de kracht en expertise van PS Nederland is? Het realiseren van maatwerk in samenwerking met installatiebedrijven, automatiseringsbedrijven en machinebouwers. We richten ons daarbij op allerhande energie-oplossingen, de IT-infrastructuur en de industriële automatisering; van ontwerp tot oplevering. Daarbij ontzorgen wij onze opdrachtgevers compleet.

Onze geschiedenis

In 2000 werd PS Nederland opgericht door Erwin Voortman. Er werd gestart als experts in paneelbouw (schakel- en verdeelinrichtingen). Langzaam maar zeker kwam de expertise op het gebied van besturingstechniek en ICT-datanetwerken naar boven drijven. Op dit moment zijn continuïteit, kwaliteit en flexibiliteit de speerpunten voor zo’n 50 gekwalificeerde vakmensen binnen het bedrijf.

Uw wensen zijn ons uitgangspunten

We vinden het belangrijk dat we u een oplossing bieden die precies aansluit op uw wensen. We hebben de beschikking over een team van enthousiaste vakmensen met een natuurlijke drive om tot de beste oplossing te komen. We nemen daarbij een onafhankelijke positie in en maken natuurlijk gebruik van onze ruime ervaring. Bij het adviseren, ontwerpen, implementeren en beheren van systemen staat u als klant altijd centraal!